Guranis - turizam, trgovina i usluge

  • Guranis - Organizacija vjencanja - 1
  • Guranis - Organizacija vjenčanja - 2
  • Guranis - Organizacija vjenčanja - 3
  • Guranis - Organizacija vjenčanja - 4
  • Guranis - Organizacija vjenčanja - 5

Svaka djevojka, pa i mladić, maštaju o danu svog vjenčanja od najranije dobi. Svatko od nas želi da njegov dan vjenčanja bude poseban i savršen, drugačiji od ostalih, primjećen i zapamćen. Uz našu pomoć i našu ponudu to doista možete i postići - učinite svoj dan poseban uz našu ponudu hrane i raznolikih jelovnika, kao i ambijenta i cjelokupnog prostora kojeg nudimo.

Vjenčanje možete organizirati u intimnom ambijentu prirode, uz bazen, zelenilo i mirnoću sela, ili na zelenoj površini ispod stoljetnog stabla stare murve ili u romantičnoj atmosferi u vrtu ili uz kamin. Naš prostor idealan je za manja i nešto intimnija vjenčanja ali ne manje bitna, jer i ona mogu biti vrlo posebna i uz našu pomoć zapamćena.

Osim cjelodnevnog programa za mladence i njihove goste, nudimo i smještaj, te domaću istarsku tradicionalnu kuhinju uz nekoliko slijedova (ovisno o vašim željama). Uz cjelokupnu organizaciju vjenčanja nudimo vam i aranžiranje našeg prostora i prostora crkve, te vaših domova i sala. S povjerenjem nam se možete obratiti i za razne konfetijerice (bombonjere), revere, pozivnice i zahvalnice.

Osim samog prostora, smještaja, jelovnika i svega ostaloga, nudimo vam i pomoć pri cjelokupnoj organizaciji vašeg vjenčanja, odabiru najboljih muzičara, fotografa, snimatelja i svega drugog što vam treba:

  • Izrađujemo pozivnice i konfetjerice (bombonjere i poklone za goste), revere i zahvalnice, poklone za kumove i roditelje.
  • U suradnji s poznatim fotografima izrađujemo klasične albume, dizajniramo foto bookove, izrađujemo slike mladenaca i print na platnu, personalizirane naljepnice s mladencima na određenim proizvodima po želji (boce, marmelade...), te nudimo mogućnost postavljanja personalizirane rasvjete.
  • U suradnji s elitnim partnerima dogovaramo posebne oblike tekstova i evenata za vjenčanja i event menadžment.
  • Pomažemo u odabiru glazbe (muzičara), snimatelja, te slastičara za izradu vaše vjenčane torte i kolača.
  • Vršimo uslugu cateringa na svim lokacijama.

Obratite nam se s povjerenjem, dođite i pogledajte uživo kako izgleda naš prostor i učinite svoj dan posebnim.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.